Over ons

Meekel Vijverspecialist is een bedrijf dat door passie en perfectionisme is gedreven. Vertrouwen, nauwkeurig werk, het nakomen van afspraken en tevreden klanten zijn voor ons de basis voor een lange en prettige werkrelatie.

Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van het aanleggen van vijvers (zwemvijvers, natuurvijvers, siervijvers en natuurlijk koivijvers), filtersystemen en watermanagement. Ook het ontwerp maken van een vijver en het opknappen/renoveren van bestaande vijvers  behoren tot onze werkzaamheden.

Onderhoud & tuinaanleg

We bieden ook diverse mogelijkheden om uw vijver proffesioneel te laten onderhouden.  Het grove of juist het gedetailleerde werk? Per seizoen of jaarlijks? Onderhoud is onmisbaar voor het behoud van uw vijver en zorgt er bovendien voor dat uw vijver er het hele jaar door op zijn mooist bij ligt.

Als hoveniers houden we ons bezig met ontwerp en tuinaanleg. Bijvoorbeeld: (sier)bestrating, schuttingen, beschoeiingen, grondwerken, beplantingen, verlichting, vlonders, tuinhuisjes, metselwerken, elektra, kortom alles voor in en om de tuin. Wij kunnen ook het volledige onderhoud van u tuin overnemen of periodieke controle beurten verzorgen.

Werken met vakmensen

Voor zeer grote klussen of bij zeer specialistisch werk, werken we samen met de beste vakmensen op dat gebied, zodat vijver en tuin afgeleverd kunnen worden van hoogwaardige kwaliteit. U heeft één aanspreekpunt voor alle voorkomende werkzaamheden aan de vijver en tuin.

Als u zelf aan een klus in de vijver of de tuin wilt beginnen maar u bent niet in het bezit van de juiste ‘know how’ of het juiste materiaal, bestaat ook de mogelijkheid om samen te werken. U haalt zo de juiste kennis in huis.